Colibri

Navigacija

Novo

STIHL GTA 26

Inovativna, svestrana aku vrtna pila za sve radove u vrtu.

Za orezivanje stabala i grmova, za usitnjavanje odrezanog bilja i kod gradnje s drvom. Neklizajuća upravljačka ručka za savršenu ergonomiju. Promjena lanca bez uporabe alata, fleksibilni zaštitni poklopac za siguran rad, s pokazateljem stanja napunjenosti.

Plaćanje i uvjeti kupnje

Savjet stručnjaka

Aktualnosti

Prva motorna pila budućnosti

Prva motorna pila s elektronskim ubrizgavanjem goriva na svijetu konačno je tu. S motornom pilom MS 500i tvrtka Stihl pokrenula je novu eru u razvoju motornih uređaja. Revolucionarna tehnologija, visoka snaga, mala masa i rapidno ubrzanje. Lanac ove motorne pile ubrza od 0 do 100 km/h za svega 0,25 sekundi. Omjer snage i mase koji nudi ova pila iznosi 1,24 kg/kW, što ju čini jedinstvenom i iznimnom u ponudi na svjetskom tržištu. Pogonski stroj s kontroliranom analizom pritiska i temperature u motoru jamči za optimalno doziranje pogonskog goriva. Ova motorna pila...

>> Više

Priča o inovaciji Automower

Kada se prije 25 godina pokrenulo tržište robotskim kosilicama, znalo se da započinje nešto veliko. Godine 1995. predstavljena je prva potpuno automatska kosilica za travu u svijetu. Kosilica Solar-Turtle dospjela je na mnoge naslovnice i privukla ogromnu pažnju. Ubrzo nakon nje dolazi 1. generacija kosilica Automower. Baterijski pogon omogućio je neprekidnu košnju trave neovisno o vremenskim prilikama i dnevnom svjetlu. Kosilica se automatski vraća na stanicu za punjenje kada je bilo potrebno punjenje. Kroz godine dizajn se mijenjao, a tehnologija je kosilicu...

>> Više
Get the Flash Player to see this player.

PREPORUČAMO

BEST BUY

STIHL RE 130 PLUS

Sa visokotlačnim peračem Stihl RE 130 Plus vrlo ugodno i bez puno truda možete očistiti vrtni namještaj, vozila, zidove i podove. U uređaju se skriva pouzdana Stihl kvaliteta. Tihi motor svjedoči o njegovoj snažnoj izvedbi prilikom svake uporabe. Visokokvalitetni materijal glave pumpe izuzetno je izdržljiv. Kvaliteta koja vas čini sretnim. Pogotovo kada se posao obavlja jednostavno, a rezultat je tako impresivan. Osmišljeni detalji, vrlo kvalitetna oprema i ergonomski dizajn pobrinuli su se za pravi komfor.

>> Više

STIHL MH 585

Motorna kopačica Stihl MH 585 na raspolaganju je kao svestrani, višenamjenski stroj za obrađivanje povrtnjaka i zemljišta na okućnici srednje i velike površine. Pogonski motor dovoljne je snage da može kopanjem učinkovito razbiti i tvrđu zemlju. Pomoću ovog moćnog uređaja možete bez problema pripremiti tlo za kreiranje gredica za sadnju. Radna širina je podesiva, te se lako upravlja i na skučenom prostoru. Kopačicu je moguće vrlo lako prevoziti, ali i transportirati u vozilu ili skladištiti uz vrlo malo potrebnog prostora.

>> Više

HUSQVARNA WDC 220

Mokro-suhi usisavači marke Husqvarna izrađeni su kako bi vam pružili performanse i izdržljivost koje su vam potrebne za čišćenje bilo kakve nečistoće, prašine, prolivene tekućine i krhotina. Snažna i pouzdana turbina, intuitivne kontrole, pametno skladištenje i jednostavno odlaganje čine Husqvarna usisavače spremnima za teška i svakodnevna čišćenja. Usisavač WDC 220 je kompaktan i jednostavan za korištenje, a odlikuje ga robustan dizajn.

>> Više